Un runner....

Un runner....
...camino de su primer Ironman a los 45

lunes, 21 de noviembre de 2011

Behobia San Sebastian

Poc a poc recupero les ganes de tornar a fer quilòmetres i cada cop amb més desitg.

Actualment alterno els entrenaments corrent amb fer bici, tonificació muscular i sobre tot nedar.

Aquest passat diumenge vaig tenir la sort de còrrer la Behobia - San Sebastian. És una cursa on et porten amb transport a més o menys 20 qm de Donostia i has de tornar corrent. Com sempre la gent del  nord recolza a tots els participants amb un entusiasme difícil de viure en cap altre indret.

Aquest cop no vaig còrrer sol i vaig tenir el plaer de fer-ho amb 3 amics més, per a 2 d'ells era la primera cursa de la seva vida. L'objectiu era arribar a Sant Sebastian amb un somriure i el següent gaudir fent la cursa i vam tenir la sort de fer les dues coses.

Creuar meta sempre és una sensació inigualable, tant se val si són 5, 10, 20 o 50 qm, creuar sempre és la recompensa de la cursa i dels entrenaments per arribar en condicions.

Començo a tenir reptes al cap, però tot arribarà, ara a gaudir !!!

6 comentarios:

  1. Òstres Sergi!! Has tornat al bloc! Me n'alegro moltíssim. Espero que gaudeixis corrent dia a dia. Que sàpigues que quan vulguis estàs convidat a venir un dia amb nosaltres en plan caminada. Els d'Osona t'esperem!!!

    ResponderEliminar
  2. Pero bueno, que sorpresa! Me alegro de que vuelvas a disfrutar corriendo, pero sobretodo me alegro de que lo compartas con el mundo. Carpe diem!

    ResponderEliminar
  3. Plas, plas, plas! Felicitats per la cursa! És una molt bona notícia que tornis a gaudir fent kms! Molts records!

    ResponderEliminar
  4. Quina sorpresa!!!! BENVINGUT SERGI!!!! Molt content de veure't, i MOLTES FELICITATS Vanessa i Sergi....us espera la millor cursa de la vostre vida. Una abraçada ben forta...pero com diu l'Andreu que passi l'aire je je je!!!!
    Ens veiem!!

    ResponderEliminar
  5. Ostres familia, quina alegria tornar a llegir comentaris vostres, és un plaer tenir gent com vosaltres ben a prop.

    Gràcies !!

    ResponderEliminar
  6. Sergi, felicitats! M'alegro que donis senyals de vida. El 18 de desembre hi ha la 3a Eco Mitja Marató Osona@Corre Ciutat de Vic. Tinc ganes de fer-la però fins ara només he fet curses de 10km. A veure si t'animes i així em donaràs ànims a mi. Records! T'esperem per aquí a la comarca.

    ResponderEliminar