Un runner....

Un runner....
...camino de su primer Ironman a los 45

domingo, 6 de marzo de 2011

Som uns privilegiats

Fer allò que t'agrada  i a més fer-ho moltes vegades ens ha de fer sentir uns autèntics privilegiats.

Ahir dissabte em llevava a les 5 del matí ja que a les 6:30 havia quedat en el centre de Sabadell amb un jove "Sablero" de 66 anys, en Xaume. Aquest any aquest sablero torna a repetir l'experiència i es tornarà a endinsar a les dunes del desert i si tot va bé compartiré amb ell la jaima i uns quants quilòmetres amb sorra. En total varem fer 31 quilòmetres amb pujades i baixades sent el punt més àlgit, La Mola.

Avui diumenge ha sigut el gran dia, la Marató de Barcelona i un cop més l'he compartit amb el meu amic Andreu i aquest cop des del quilòmetre 1 fins el 42,195. Puc dir amb orgull que portem un bon entrenament al damunt ja que tot el camí hem anat xerrant i interactuant amb la nombrosa gent que animava els carrers, ha sigut la cursa que més he gaudit ja que la preparació física acumulada ens ha permés gaudir sense patir.
Hem arribat a la meta amb aquella sensació de poder haver seguit una mica més, sense "pàjares", sense baixons morals i amb plena consciència de tot el que ens envoltava...."som uns privilegiats"...
Des del passat dimecres estic fent una "mini-sables" de 7 dies, és a dir, estic corrent tots els dies i amb la motxila al damunt, acabo el cicle aquest proper dimarts amb uns 170 qm acumulats i a partir de les hores aniré baixant qm per setmana i aniré incrementant hores de gimnàs i molta natació.

Però almenys avui vull gaudir d'aquest dia que un cop fets els 42,195 qm  he tingut la sensació que sí estic preparat per anar a Des Sables.
Carpe Diem

1 comentario: